preskoči na sadržaj

Zdravstveno učilište Zagreb

 > Naslovnica
VIJESTI

Obavijest

Autor: Administrator , 23. 3. 2020. 21:05

Od utorka, 24. ožujka 2020., Zdravstveno učilište je zatvoreno i do daljnjega neće raditi sa strankama.

 [više]

Obavijest učenicima i roditeljima

Autor: Administrator , 19. 3. 2020. 16:03

Dragi učenici, dragi roditelji,
ukoliko imate pitanja za pedagoginju ili psihologinju škole, možete nam se obratiti putem e-maila:
pedagoginja: mirna.saban@skole.hr
 
Predlažemo i da pročitate članak  Kriza zvana COVID-19 i kako se snaći u njoj, uz suglasnost autorice,  mr.sc. Ane Ivaković, školske psihologinje IX. gimnazije iz Zagreba. Članak se nalazi na poveznici  http://bit.ly/covid-19kriza. Kolegica na jednostavan i razumljiv način govori o situaciji koja ima i elemente psihološke krize te nudi neke ideje za samopomoć.
 [više]

Učenje na daljinu

Autor: Administrator , 16. 3. 2020. 13:44

Od ponedjeljka, 16.ožujka 2020., u Zdravstvenom učilištu, kao i u ostatku Hrvatske, provodit će se nastava na daljinu. Naša će škola provoditi nastavu na platformi  Merlin u školi u koju se prijavljujemo našim e-adresama skole.hr. Većina nastavnika će svoje prve materijale početi stavljati od srijede, 18. ožujka.

Do sada su svi razrednici oformili svoje virtualne učionice i upisali učenike u iste. Nakon prijave u sustav, učeniku bi u izborniku Moji e-kolegiji trebao biti vidljiv njegov razred. Nastava će se odvijati prema našem školskom rasporedu za svaki dan u tjednu. Nastavnici će redovno stavljati materijale za učenike, dinamikom kojom će ih AZOO i ASOO objavljivati (nastojat ćemo objavljivati materijale do 14:00 za taj dan).

Učenici se svaki dan trebaju prijaviti, odnosno ući u virtualnu učionicu – pristupanje se evidentira u sustavu. Neprijavljivanje u sustav smatra se izostankom s nastave koji je roditelj dužan opravdati. Potrebno je izvršavati aktivnosti u virtualnim učionicama, ali nije važno inzistirati na realnom vremenu. Aktivnosti se mogu izvršavati tijekom dana (ili u slijedećim danima ako je takva uputa od nastavnika) posebno što se mogu očekivati  teškoća u pristupu sustavu zbog njegove preopterećenosti.  Pored toga, često nekoliko školske djece dijeli jedno računalo u istom kućanstvu. Učenici završnih razreda mogu pratiti i program na Sportskoj televiziji u terminu 12:45 do 14 sati.

Učitelji i nastavnici trebat će aktivirati učenike, davati im zadatke, poticati ih na rad i okupljati u virtualne učionice. Tijekom nadolazeća dva tjedna, nema ocjenjivanja, odnosno, vrednovanja naučenoga.

Podsjećam učenike na primjerene oblike ponašanja u virtualnom okruženju. To znači da vrijede ista pravila ponašanja i ophođenja kao i u uobičajenoj učionici.

U  ovome razdoblju želimo svima puno strpljenja i sreće.

Ravnatelj Učilišta:

Hrvoje Odak, prof.

 [više]

Obavijest učenicima i roditeljima

Autor: Administrator , 13. 3. 2020. 15:53

Poštovani učenici i roditelji,

prema trenutnim informacijama iz nadležnog Ministarstva prekida se neposredna nastava od ponedjeljka 16. ožujka. 

Za učenike Učilišta bit će organizirana virtualna nastava preko platforme za udaljeno učenje Merlin u školi. Svakom razredu dodijeljena je virtualna učionica kojoj učenici pristupaju putem svog AAI identiteta i lozinke koju su im dodijelili njihovi razrednici. O tome su učenici ranije obaviješteni, a ukoliko neki učenik ima problema sa pristupom može se obratiti administratoru na mail uciliste.info@gmail.com.

Molimo za razumijevanje učenike i roditelje ukoliko stvari neće funkcionirati najbolje od samog početka.

Ravnatelj Zdravstvenog učilišta:

Hrvoje Odak, prof.

 [više]

Nastava u Učilištu

Autor: Administrator , 13. 3. 2020. 10:36

Danas se nastava u Zdravstvenom učilištu i dalje se odvija normalno. Higijensko-epidemiološka situacija je pod kontrolom. U kontaktu smo s nadležnim institucijama i sve nove informacije objavljivat ćemo pravovremeno na web stranici škole. 

Učenici su dužni danas do kraja dana sa svojim AAI identitetom prijaviti se u Merlin u školi kako bismo ih mogli upisati u virtualne učionice.

 [više]

Šimićevi susreti 2020.

Autor: Administrator , 10. 3. 2020. 14:19

Organizacijski odbor 57. Šimićevih susreta 2020. godine raspisuje natječaje za literarne i likovne radove učenika i studenata. Pozivaju se učenici srednjih škola da svojim literarnim i/ili likovnim radovima sudjeluju na ovoj hvalevrijednoj manifestaciji.

Rok za dostavu literarnih radova na Natječaj za najbolje pjesničke radove mladih pjesnika je 6. travnja 2020. godine.

Rok za dostavu likovnih radova na Natječaj za najbolje radove mladih likovnih umjetnika do navršenih 18  godina je 15. travnja 2020.godine.

NATJEČAJ - mladi pjesnici

NATJEČAJ - likovni radovi

 [više]

Međužupanijsko natjecanje WorldSkills Croatia za fizioterapeutske tehničare

Autor: Administrator , 9. 3. 2020. 12:00

U petak, 6. ožujka, naša je škola imala čast biti domaćin Međužupanijskog natjecanja WorldSkills Croatia u disciplini fizoterapeutska skrb.

Naša učenica Ines Ćosić, pod vodstvom mentorice Slavice Brčić osvojila je prvo mjesto i plasirala se na Državno natjecanje za učenike strukovnih škola WorldSkills Croatia 2020. Uz našu školu kao domaćina, u natjecanju su sudjelovali najbolji učenici završnih razreda smjera fizioterapeutski tehničar iz Šibenika, Rovinja, Zagreba i Rijeke. 

 

 [više]

Vijeće roditelja - 12. ožujka 2020.

Autor: Administrator , 6. 3. 2020. 12:30

U skladu s preporukom Grada Zagreba, u četvrtak, 12. ožujka 2020., u 17:30 sati održat će se Vijeće roditelja u Zdravstvenom učilištu. Sastanku se mogu odazvati i roditelji koji nisu predstavnici svojih razreda. Tema sastanka bit će sanitarno-higijenski uvjeti u školi te preventivne mjere koje se poduzimaju u cilju zaštite od bolesti i smanjenja zdravstvenih rizika. 

U Učilištu pratimo informacije i preporuke koje dolaze iz Ministarstva zdravstva, Ministarstva znanosti i obrazovanja kao i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i u tom smislu donosimo, i dalje ćemo donositi naše odluke. Trenutno se sva nastava u Učilištu kao i u domovima zdravlja, poliklinikama i bolnicama odvija normalno. Također želim ovdje napomenuti kako planiramo u sljedećih nekoliko godina obnoviti naše sanitarne prostore (kroz projekt Regionalnih centara kompetentnosti), ali je higijenska situacija u njima i sada zadovoljavajuća - oni se redovito čiste, a u svakom postoji i tekući sapun i papir za učenike.

Ravnatelj Zdravstvenog učilišta

Hrvoje Odak, prof.

 [više]

Mjere prevencije - corona virus

Autor: Administrator , 27. 2. 2020. 19:36

Na stranicama Gradskog ureda za obrazovanje objavljen je link na stranicu Ministarstva zdravstva s opisanim mjerama prevencije vezanim uz corona virus:

https://zdravlje.gov.hr/corona-virus-i-mjere-prevencije/4952

Uz navedeno, upućujemo vas i da pratite informacije i preporuke nadležnih tijela – Ministarstva zdravstva, Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

 [više]

Riječ ravnatelja - Zašto upisati dijete u Zdravstveno učilište

Autor: Hrvoje Odak, 20. 2. 2020. 12:55

Prošli tjedan u našem je Učilištu bio novinar iz Školskih novina (članak o našoj školi na tri stranice trebao bi biti objavljen slijedeći tjedan) pa smo bili u prilici malo posložiti stvari, prikupiti informacije odnosno podsjetiti se na neke stvari koje su dobre u našoj školi. Naravno, ima i stvari u kojima nismo tako dobri, odnosno na kojima trebamo dalje raditi, kao i mnogo drugih dobrih stvari koje ovdje neću posebno isticati.

 [više]

Komunikacija s adolescentom

Autor: Administrator , 14. 2. 2020. 12:19

U suradnji s Psihološkim centrom Tesa, ove smo godine sudjelovali u projektu Za zdravo odrastanje mladih.  

 [više]

Preventivne aktivnosti Učilišta

Autor: Administrator , 6. 2. 2020. 17:57

U prošlom broju Farmaceutskog glasnika, kao i u glasilu Farmaceutski tahničar, izašao je članak naših kolegica Dragice Begić i Zlatke Kozjak Mikić, kojeg ovdje možete pročitati u cijelosti. Rezultati istraživanja pokazuju značajno smanjenje korištenja psihoaktivnih tvati među našim učenicima. Vjerujemo da to ukazuje kako sve preventivne aktivnosti koje ogidnama provodimo u Učilištu pozitivno utječu na ponašanje mladih. 

 [više]

Dar Kući sv. Josipa

Autor: Administrator , 30. 1. 2020. 16:19

Ove godine zbog odrade nastave nismo organizirali naš tradicionalni Božićni sajam, ali nismo htjeli odustati od naše humanitarne akcije pa smo po razredima skupljali novčane priloge za Kuću svetog Josipa. Također, svatko od vas imao je priliku u kutije pored školskih jaslica staviti neki dar za štićenike Kuće. Hvala vam što ste se odazvali pozivu na tu humanitarnu akciju.

 

 [više]

Povrat sredstava učenicima - Samoborček

Autor: Administrator , 28. 1. 2020. 14:41

Učenici koji trebaju ostvariti povrat sredstava za sufinanciranje troškova prijevoza, a koriste prijevoz prijevoznika Samoborček d.o.o. u razdoblju siječanj-veljača, trebaju u učeničku referadu donijeti sljedeću dokumentaciju:

- popunjeni obrazac za povrat sredstava (koji mogu preuzeti i u porti škole);

- preslike markica za siječanj i veljaču. 

Ostalu dokumentaciju nije potrebno ponovno prilagati osim u slučaju promjene računa na koji se novac uplaćuje. Obrazac mora biti potpisan od strane roditelja, a svu dokumentaciju učenici su dužni donijeti u  učeničku službu, gđi Lidiji Sertić, do 12. veljače 2020

 [više]

Preporuke Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „dr. Andrija Štampar“.

Autor: Administrator , 17. 1. 2020. 13:00

S obzirom da su djeca jedna od osjetljivijih skupina građana, želimo naglasiti da nije zabranjen boravak na otvorenom prostoru. Zbog prekoračenih vrijednosti lebdećih čestica, koje su uobičajene za ovo doba godine, date su preventivne preporuke za smanjenje eventualnih rizika po zdravlje. Preporučuje se izbjegavanje dugotrajnijeg boravka na otvorenom.

Zdravstvene preventivne preporuke izdaju se i u slučajevima povišenih vrijednosti UV indeksa, niskih i visokih temperatura zraka, nepovoljnih biometeoroloških prilika te povišenih koncentracija alergene peludi u zraku u svrhu informiranja građana, kako bi svoje dnevne aktivnosti prilagodili trenutnim uvjetima okoliša.

 

U slučaju potrebe za dodatnim postupanjem, upute se objavljuju na mrežnim stranicama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ (www.stampar.hr) i Grada Zagreba (www.zagreb.hr).

 [više]

Natječaj za prijem u radni odnos

Autor: Administrator , 16. 1. 2020. 16:40

16. siječnja 2020. ravnatelj Zdravstvenog učilišta objavljuje natječaj za prijem u radni odnos za:

- profesor stručnih predmeta, dr. medicine.

Detalje natječaja možete pročitati ovdje.

 [više]

Preventivne aktivnosti Učilišta

Autor: Administrator , 8. 1. 2020. 11:28

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. A. Štampar“ objavio je natječaj na temu „Škola bez droge - grad bez droge“ u koji su se uključile i naše učenice.  

 [više]

Nadoknada nastave

Autor: Administrator , 13. 12. 2019. 12:31

Poštovani roditelji i učenici,

prvo vam se želim svima zahvaliti na razumijevanju koje ste pokazali za vrijeme štrajka zaposlenika u našem Učilištu. Nisam dobio niti jedan neugodan poziv, e-mail ili slično što mi govori da ste imali puno strpljenja i poštovanja za situaciju u kojoj smo se našli. Od 16 dana štrajka u našoj školi 14 dana se djelomično radilo, a normalno je tekla i redovna nastava (vježbe) po domovima zdravlja, bolnicama i u Poliklinici u Perkovčevoj. Većina učenika se pojavljivala na zakazanoj nastavi, a za koju su djeca često saznavala tek u zadnji čas - nije bilo jednostavno se pripremati za tu nastavu jer uglavnom nije bila vezana za njihov uobičajeni raspored.

Upravo zahvaljujući najviše vama u nadoknadi koju planiramo nećemo u drugom polugodištu trebati raditi subotama, a učenici će imati i proljetne praznike kako je i planirano Godišnjim planom i programom rada Učilišta. Ipak, zbog nadoknade nastavnih dana i izgubljenih nastavnih sati donijeli smo sljedeće odluke:

 1. NASTAVNE DANE KOJE SMO GODIŠNJIM PLANOM PLANIRALI KAO NENASTAVNE, ODRADIT ĆEMO KAO NASTAVNE DANE
 • spajanje ponedjeljka, 7. listopada 2019., odrađujemo u subotu 14. prosinca 2019.;
 • „Božićni sajam“ koji se trebao održati 17. prosinca 2019. smo otkazali – to će biti redoviti nastavni dan;
 • otkazali smo i proslavu „Dana škole“ koja je trebala biti nenastavni radni dan, 7. travnja 2020.;
 • također, 12. lipnja 2020., planirali smo kao nenastavni dan što nećemo moći ostvariti.
 1. ZIMSKI PRAZNICI
 • zimski praznici će za većinu učenika trajati dva tjedna, i za njih će nastava započeti 7. siječnja 2020.
 • za razrede koji su za vrijeme štrajka dolazili u 7 ili više navrata, a da je bilo više od 50%  učenika na nastavi, zimski praznici traju tri tjedna. Dakle, 1E, 2A/ZLT, 3B/FARM, 3D i 4A/ZLT neće imati nastavu u trećem tjednu zimskih praznika (7. - 10. siječnja)
 • u tom tjednu naglasak će nam biti na nadoknadi nastavnih sati pa će se složiti novi raspored o kojem će učenici biti obaviješteni putem WEB stranice Učilišta ili će ih o istom obavijestiti njihovi razrednici.
 • treći tjedan zimskih praznika neće biti nastave kod vanjskih suradnika (koji su radili tijekom štrajka), neće biti nastave po bolnicama, domovima zdravlja…te nastave iz TZK.
 1. PRODUŽETAK NASTAVNE GODINE
 • odlukom Gradskog ureda nastava se produžava na jednak način za sve srednje škole u Gradu Zagrebu. Za učenike četvrtih razreda će biti produžena 4 dana i završava 28. svibnja 2020., a za učenike prvih, drugih i trećih razreda bit će produžena 2 dana te završava 19. lipanj 2020.

I na kraju, oko svega napisanog, odluku će još morati potvrditi Školski odbor tako da ostavljam malu mogućnost promjene svega napisanog (ne isključujem tu ni mogućnost novih naputaka iz našeg resornog Ministarstva ili Gradskog ureda koje bi još mogle promijeniti gore napisano).

Srdačno vas sve pozdravljam i želim sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Hrvoje Odak, ravnatelj Zdravstvenog učilišta

 [više]

Večer matematike

Autor: Administrator , 9. 12. 2019. 09:21

 [više]

Obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a

Autor: Administrator , 4. 12. 2019. 09:24

Povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS–a učenice 4.e razreda smjera medicinskih kozmetičarki posjetile su javnozdravstvenu akciju pod nazivom Moja stvar na Trgu Petra Preradovića u organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za zdravstvo u suradnji s Hrvatskom udrugom za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa. Učenice su sudjelovale u  aktivnostima za učenike zagrebačkih srednjih škola i  informirale se o važnosti prevencije i zaštite cjelokupnog spolnog i reproduktivnog zdravlja, ali i ranog dijagnosticiranja i liječenja spolno prenosivih infekcija.

Učenici 4.d razreda smjera fizioterapeutskih tehničara/tehničarki izradili su plakate koje su izvjesili u prostorima škole.

Više na https://huhiv.hr/javnozdravstvenom-akcijom-moja-stvar-obiljezen-svjetski-dan-aids-a/

Priredila: Kleofina Butući, dr . med.

 [više]

Zdravstveno učilište na Erasmus+ seminaru u Irskoj

Autor: Administrator , 18. 11. 2019. 10:24

Zdravstveno učilište sudjelovalo je na Erasmus+ seminaru  „Meaningful Guidance for Adults and Young People: Developing and Managing Career Resilience in Adult and Vocational Education and Training“ .

 [više]

OBILJEŽAVANJE DANA SJEĆANJA NA ŽRTVE VUKOVARA

Autor: Hrvoje Malić, 16. 11. 2019. 12:58

Pozivamo predstavnika svakog razreda (predstavnika Vijeća učenika ili predsjednika razreda) u predvorje škole u ponedjeljak 18. studenog 2019. u 13:10 kako bismo u pratnji profesora Marije Mikulić i Maše Mayr Radonić krenuli prema Mirogoju gdje ćemo upaliti svijeće i položiti cvijeće na spomeniku Glas hrvatske žrtve - Zidu boli u spomen na poginule branitelje.

 

 

                                                                                      UPRAVA UČILIŠTA

 

 [više]

Dan kruha i zahvala za plodove zemlje

Autor: Administrator , 21. 10. 2019. 09:08

U petak, 11. listopada profesori i učenici naše škole skupili su punu košaru pekarskih proizvoda. Velečasni Ivan Lastovčić, župnik obližnje župe svetog Ivana Krstitelja, došao je blagosloviti kruh i školu. Nakon blagoslova, učenici su odnijeli kruh u pučku kuhinju franjevačkog samostana na Kaptolu gdje je bio podijeljen potrebitima. Župniku je iskazana dobrodošlica domjenkom u zbornici gdje se zadržao u razgovoru s
profesorima i ravnateljem.

 [više]

Tjedan sporta u Zdravstvenom učilištu

Autor: Administrator , 14. 10. 2019. 13:05

U Europskom Tjednu sporta, koji je započeo s prvim danima jeseni, imali smo gošće iz Italije i Ukrajine na nastavi tjelesne i zdravstvene kulture u 4. razredu fizioterapeutskih tehničara. Gošće su provele aktivnosti u dogovoru s profesoricom Andrejom Matasić- Maljković.

Valeria i Oksana volonterke su Udruge Ocean znanja, a s našim su učenicama provele dvije igre loptom, popularne u Francuskoj („La Tomate“) i Danskoj („Stanto“).  Više o  međunarodnim igrama loptom možete naći na stranici http://recallgames.com/.

U drugom dijelu  sata održana je radionica Zumbe, koja je završila zajednički otplesanom koreografijom, uz puno zabave i smijeha. Djelić atmosfere možete vidjeti na fotografijama.

Zlatka Kozjak Mikić

 [više]

15. Sajam stipendija

Autor: Administrator , 11. 10. 2019. 12:19

U utorak, 15. listopada 2019. od 10 do 15 sati, u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, održat će se 15. Sajam stipendija. Na ovogodišnjem Sajmu, uz izlagače iz zemlje-partnera Rusije, predstavit će se više od 50 hrvatskih i inozemnih sveučilišta, veleučilišta, državne institucije i zaklade koje predstavljaju svoje programe i stipendije. Na Sajmu svi će moći pronaći korisne informacije o različitim vrstama stipendiranja.

 [više]

Termini održavanja dodatne nastave

Autor: Administrator , 11. 10. 2019. 08:52

Predmet Nastavnik Vrijeme održavanja
Matematika A D. Zorić Cvetnić A: pon i pet 19:00-20:30
Matematika B M. Šnajder

A: pon i pet 11:30-12:15

B: pon 14:50-16:30

Biologija M. Mayr Radonić A: uto i sri 19:00-20:30
Kemija P. Eterović

A: pet 10:40-12:15

B: čet 14:50-16:30

Njemački jezik A G. Ćalić

A: uto 11:30-12:15

B: pet 16:40-17:25

Njemački jezik B G. Ćalić A: pon 9:50-11:25
Engleski jezik A S. Bohucki B: pon 15:50-17:25
Engleski jezik A L. Srzentić

A: čet 11:30-12:15

B: čet 14:50-15:35

Engleski jezik A M. Pal

A: sri 7:15-8:00

B: čet 7:15-8:00

Engleski jezik B D. Tariba

A: pet 19:10-19:55

B: uto 15:40-16:25

Psihologija V. Hustnjak sub 9:00-12:00
Fizika T. Roginić A: pon 10:40-12:15

 

 [više]

Termini održavanja fakultativne nastave

Autor: Administrator , 9. 10. 2019. 13:56

Predmet Nastavnik Vrijeme održavanja
Njemački za Engleze, 1.razred G. Ćalić

A: čet 14:00-15:35

B: čet 11:30-13:05

Njemački za Engleze, 2.razred G. Ćalić

A: pet 13:10-14:45

B. sri 14:50-16:35

Njemački za Engleze, 3. razred G. Ćalić

A: uto 14:15:35

B: uto 11:30-13:05

Njemački za Engleze, 4. razred G. Ćalić A: sri 9:50-12:15
Znanost o okolišu, 2. razred H. Malić po dogovoru
Primijenjena biologija, 3. razred M. Mayr Radonić

A: pon 7:15-8:00; čet 7:15-8:00

B: pon 19:00-20:30; čet 19:00-20:30 

Fizikalna kemija, 3. razred A. Erak

A: čet 7:10-8:00

B: čet 19:10-21:00

Fizika, 3. razred T. Roginić

A: uto 14:00-15:35

B: uto 11:30-13:05

Matematika, 3. razred D. Kolarić

A: sri 7:00-8:15 (1.gr.); čet 14:00-15:30 (2.gr.)

B: sri 19:00-20:30 (1.gr.); čet 19:00-20:30 (2.gr)

 

 [više]

Stipendije Grada Zagreba

Autor: Administrator , 9. 10. 2019. 13:50

U petak, 4. listopada 2019., na web stranici Grada Zagreba objavljeni su:

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za izvrsnost za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-izvrsnost/126567

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike i studente pripadnike romske nacionalne manjine učenicima za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-ucenike-i-studente-pri/132551

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendije/126488

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za medicinske sestre / tehničare opće njege za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-ucenike-koji-se-obrazu/150106

U prilogu svakog natječaja nalazi se i obrazac molbe.

 [više]

Roditeljski sastanci za učenike prvih razreda

Autor: Administrator , 18. 9. 2019. 12:06

Poštovani roditelji učenika prvih razreda,

roditeljski sastanci održat će se: 

25. rujna 2019. (srijeda) u 17.40 sati u Amfiteatru za smjerove:

medicinska kozmetičarka, dentalni asistent, 1. a farmaceutski tehničar i 1. b farmaceutski tehničar

i

26. rujna 2019. (četvrtak) u 17.40 sati u Amfiteatru za smjerove: 

zdravstveno - laboratorijski tehničar, sanitarni tehničar, dentalni tehničar i fizioterapeutski tehničar.

 

Zajednički dio sastanka trajat će najviše  45 min, roditeljima će se kratko obratiti ravnatelj, pedagoginja i psihologinja.  Nakon toga, razrednici će povesti roditelje na roditeljske sastanke po razredima.

 

 [više]

Prvi dan nastave - 09. rujna 2019.

Autor: Administrator , 29. 8. 2019. 12:16

Dragi učenici, dobrodošli u novu školsku godinu! Prvi dan škole vidimo se prema sljedećem rasporedu:

Učenici drugih razreda dolaze u 9 sati.

Učenici trećih razreda dolaze u školu u 10 sati.

Učenici četvrtih razreda  dolaze u školu u 11 sati.

 

Učenici prvih razreda dolaze u školu u različito vrijeme ovisno o upisanom programu.

Razrednici će dočekati učenike ispred škole i odvesti u amfiteatar, nakon kojeg odlaze sa svojim razrednicima u pripadajuće učionice:

Farmaceutski tehničari i medicinske kozmetičarke: svi dolaze u 12 sati.

Dentalni tehničari i dentalni asistenti: svi dolaze u 13 sati.

Fizioterapeutski tehničari, zdravstveno-laboratorijski tehničari i sanitarni tehničari: svi dolaze u 14 sati.

Molimo učenike da ponesu ruksake ili torbe pošto će prvi dan škole preuzeti udžbenike za ovu školsku godinu.

Prvi tjedan nastava se odvija u A smjeni kada su 1. i 3. razredi ujutro, a 2. i 4. popodne.

Ravnatelj Zdravstvenog učilišta

Hrvoje Odak, prof.

 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Kalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Raspored zvona
 
 
JUTARNJA SMJENA
1. sat 8:00 - 8:45
2. sat 8:50 - 9:35
VELIKI ODMOR - 15 min
3. sat 9:50 - 10:35
4. sat 10:40 - 11:25
5. sat 11:30 - 12:15
6. sat 12:20 - 13:05
7. / 0. sat 13.10 - 13:55
POPODNEVNA SMJENA
1. sat 14:00 - 14:45
2. sat 14:50 - 15:35
VELIKI ODMOR - 15 min
3. sat 15:50 - 16:35
4. sat 16:40 - 17:25
5. sat 17:30 - 18: 15
6. sat 18:20 - 19:05
7. sat 19:10 - 19:55

Poštovani roditelji, na našu web stranicu običavamo stavljati bilješke o aktivnostima koje provodimo popraćene fotografijama  naših učenika.  Ukoliko među vama ima roditelja koji ne žele da fotografija njihove djece bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite. Uprava  Zdravstvenog učilišta, 25.9.2013.

Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 11. 2012.

Ukupno: 882935
Ovaj mjesec: 18883
Ovaj tjedan: 3
CMS za škole logo
Zdravstveno učilište Zagreb / Medvedgradska 55, HR-10000 Zagreb / ss-zdravstveno-uciliste-zg.skole.hr / ured@ss-zdravstveno-uciliste-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju