preskoči na sadržaj

Zdravstveno učilište Zagreb

 > Naslovnica
VIJESTI

Obavijest o promjeni web adrese

Autor: Administrator , 19. 1. 2021. 10:10

S novim polugodištem u rad kreće i nova web stranica Učilišta. Sve informacije o radu Škole možete pratiti na stranici https://zdravstveno-uciliste.hr/.

Upisi: https://zdravstveno-uciliste.hr/upisi/

 
 [više]

Neslužbeni rezultati DM jesenskog roka + prigovori na ocjenjivanje

Autor: Hrvoje Malić, 7. 9. 2021. 12:01

Dragi (bivši) maturanti,

u srijedu 8. rujna 2021. u 12:00 sati bit će objavljeni privremeni rezultati ispita državne mature jesenskoga roka 2020./2021.
 

Od 8. rujna 2021. od 12:01 sati do 10. rujna 2021. u 12:00 sati traje aktivnost ulaganja prvostupanjskih prigovora učenika na ocjenjivanje

Prigovor učenika treba se odnositi na točno određeni zadatak s kratkim obrazloženjem.

 

Prigovori se podnose mailom. Prvo pošaljete mail na hrvoje.malic@yahoo.com, a zatim dobivate od mene obrazac koji trebate ispuniti.

 

 

Napomena prilikom pisanja prigovora:


1. Neće se razmatrati prigovor u kojemu učenik/ca navodi privatne razloge zbog kojih je pogriješio/la.

2. Ne upisujte prigovor da si zaboravio prepisati odgovore zadataka višestrukoga izbora na list za odgovore.

3.  Ne upisujte u prigovor da se ponovno pregleda cijeli ispit jer nedostaje jedan bod.

4.   Ne upisujte u prigovor da  nedostaje jedan ili dva boda za „prolaz”.

 

Prof. Malić

 [više]

Nastava u tjednu 25.-29.01.

Autor: Administrator , 22. 1. 2021. 14:24

Poštovani učenici i roditelji,

nastavno na odluku Gradskog ureda za obrazovanje kako će se nastava u sljedećem tjednu organizirati po istom modelu prema kojem učenici završnih razreda nastavu pohađaju po modelu A, dok ostali učenici nastavu pohađaju po modelu C (na daljinu), ravnatelj Zdravstvenog učilišta donio je odluku kako sljedeći tjedan maturanti dolaze u školu po uobičajenom rasporedu za B smjenu.

 [više]

Novi rasporedi

Autor: Administrator , 19. 1. 2021. 21:10

A smjena

B smjena

 [više]

Poruka ravnatelja

Autor: Administrator , 14. 1. 2021. 15:13

Poštovani i dragi učenici i roditelji,

sukladno prijedlogu Ministarstva znanosti i obrazovanja te odluci Gradskog ureda za obrazovanje, nastava za 4. razrede od ponedjeljka 18. siječnja 2021. kreće po modelu „A“. Dakle, naši maturanti dolaze na nastavu u školu po uobičajenom rasporedu za „B“ smjenu.

Nastava za 1., 2. i 3. razrede odvijat će se po modelu „C“, odnosno na daljinu. Prema informacijama kojima trenutno raspolažem, ovakvi oblici nastave trajat će jedan ili dva tjedna. Sljedeći petak, 22. siječnja 2021., možete očekivati nove informacije o istome na našoj web stranici (možda i dan prije).

Za online nastavu vrijede uobičajena pravila koja ovdje ponavljam:

 • nastavnici će svaki dan imati obvezu na sustav „Merlin u školi“ stavljati materijale/zadatke za razrede koje taj dan imaju po rasporedu. To trebaju odraditi do 14 sati za taj dan;
 • učenici imaju obvezu svakog dana se ulogirati u sustav „Merlin u školi“ i odrađivati postavljena traženja od svojih nastavnika i u zadanim rokovima;
 • nastavnici dio svoje nastave mogu odrađivati i u realnom vremenu (npr. putem aplikacije ZOOM). U takvom slučaju obavezni su o istome obavijestiti svoje razrede barem jedan dan prije;
 • nastavnici imaju obvezu praćenja rada učenika – ako neki učenik ne odrađuje traženo o tome se obavještava razrednik koji kontaktira roditelje;
 • o eventualnim bolestima odnosno nemogućnostima djeteta da prati nastavu, roditelji, kao i do sada, trebaju obavještavati svoje razrednike (isto vrijedi za situacije vezano uz COVID – ako je neki od učenika u samoizolaciji ili pozitivan).

 

Zahvaljujem se roditeljima koji su se angažirali oko brige za naše učenike čije su kuće/stanovi stradali u potresu – i dalje vašim razrednicima možete javljati konkretne životne situacije i potrebe pa ćemo i s te strane pokušati pomoći.

 

Također, još jednom napominjem, kako su zgrade našeg Učilišta sigurne za boravak učenika i zaposlenika.  Nakon prijave stanja Grad Zagreb je sljedeći dan u školu poslao statičare za pregled  - nakon njihovog obilaska zaključak je da se ne radi o ozbiljnim oštećenjima (na nizu lokacija su tragovi žbuke koja je opadala). Ovih dana se odvijaju i radovi na saniranju istih također u organizaciji Gradskog ureda.

 

Srdačan pozdrav, 

Hrvoje Odak, prof.

Ravnatelj Zdravstvenoga učilišta

Tel. 01/555-2152

 

 [više]

Obavijest ravnatelja

Autor: Administrator , 12. 1. 2021. 13:47

Dragi učenici, dragi roditelji, dragi djelatnici,
ovlašteni statičar obavio je pregled zgrade naše škole te utvrdio  kako je škola  sigurna  za boravak u njoj. 
Sve  daljnje informacije o organizaciji i provedbi nastave bit će dostupne na web stranici.
 
                                                                                    Hrvoje Odak, prof.,
ravnatelj Zdravstvenog učilišta 
 [više]

BRINI O SEBI – BUDI DOBRO – proŽIVI COVID

Autor: Administrator , 7. 1. 2021. 12:36

“BRINI O SEBI – BUDI DOBRO – proŽIVI COVID” projekt je koji ima za cilj pružanje psihološke podrške mladima u Hrvatskoj i očuvanje mentalnog zdravlja mladih za vrijeme pandemije koronavirusa, koji su pokrenuli Središnji državni ured za demografiju i mlade i Hrvatska psihološka komora.

U sklopu projekta, pokrenute su telefonske linije za savjetovanje mladih u 20 hrvatskih županija i gradu Zagrebu.

 

Ukupno je otvorena 21 telefonska linija u 20 županija i gradu Zagrebu.

Detaljnije o projektu pročiatjte u prilozima:

Informacije o projektu

Brojevi telefona

 [više]

Poruka ravnatelja

Autor: Hrvoje Odak, 29. 12. 2020. 20:30

Dragi djelatnici, učenici, roditelji, odgajatelji,

teško je reći nešto pametno u ovim danima, ali želim još jednom s vama podijeliti informacije koje imam kao i neka svoja razmišljanja.

Prvo bih se želio obratiti učenicima/roditeljima koji su ostali bez krova nad glavom. S nekima smo danas bili u kontaktu, a možda ima i onih za koje ne znamo da su u velikoj potrebi. Slobodno se javite vašim razrednicima ako imate bilo kakvu potrebu – postoji i mogućnost smještaja i cijele obitelji u npr. nekom od učeničkih domova u Gradu Zagrebu (Gradski ured za obrazovanje je isto dogovarao danas s Udrugom ravnatelja učeničkih domova). Možda imate smještaj, ali nemate neke druge stvari koje su Vam potrebne – javite nam, a mi ćemo pokušati odraditi sve potrebno. Ako ćete trebati, naša psihologinja je dostupna za psihološku pomoć/potporu. Možete joj se obratiti na njezin e-mail: zlatica.kozjak-mikic@skole.hr

Zgrada Učilišta je također oštećena u današnjem potresu, ali ni blizu u tolikoj mjeri kao što je to bilo u proljeće. Vjerujem da ćemo biti spremni za redovnu nastavu od 18. siječnja 2021. - u komunikaciji s Gradom zatražio sam dolazak statičara da se naš objekt i stručno pregleda. Javit ću na vrijeme kako će izgledati početak drugog polugodišta.

Gledajući informativne emisije i prateći društvene mreže zapažam dvije stvari. S jedne strane strahote koje se mogu usporediti s ratnim stradanjima koja smo prošli 90-ih godina, a s druge strane vidim gomilu ljudi koji nesebično ulažu svoju energiju, vrijeme i novac kako bi olakšali nepoznatom čovjeku ovu tešku situaciju. Kada se pitamo o smislu odnosno besmislu svega ovoga što nam se ove godine događa možda na kraju otkrijemo nešto čega prije nismo bili svjesni – velikog, plemenitog srca koje kuca u našim njedrima za brata čovjeka. Siguran sam da ćemo proći ovaj test humanosti i iz svega izaći kao bolji ljudi. To saznanje, da postoje dobri ljudi, je danas vjerojatno i više od  materijalnih stvari potrebno onima koji su preko noći ostali bez svega.

I na kraju, ako želite, slobodno se možete i meni direktno obratiti oko bilo čega na mail: hrvoje.odak@skole.hr

Srdačan pozdrav,

Hrvoje Odak, ravnatelj Zdravstvenog učilišta

 [više]

Radno vrijeme Učilišta

Autor: Administrator , 21. 12. 2020. 12:33

Radno vrijeme Učilišta je od 9.00 do 13.00 sati.

24. prosinca 2020. škola neće biti otvorena, ali sve upite vezane za potvrde, nastavne planove, duplikate svjedodžbi, prijevoz učenika i obrazovanje odraslih šaljite gđi Lidiji Sertić na mail lidija.sertic@skole.hr

 

 [više]

Obavijest učenicima i roditeljima

Autor: Hrvoje Odak, 9. 12. 2020. 14:45

Danas je došla odluka Gradskog ureda za obrazovanje o prelasku cjelokupnog odgojno-obrazovnog rada na model C, odnosno kao nastava na daljinu. Odluka vrijedi od 14. prosinca 2020. do početka drugog polugodišta i odnosi se na sve srednje škole kojima je osnivač Grad Zagreb.

Dakle, i teorijska nastava kao i nastava iz vježbi organizirat će se kao nastava na daljinu. Vježbe koje pojedini razredi u smjerovima fizioterapeutski tehničar i dentalni asistent odrađuju u bolnicama, Poliklinici i privatnim ordinacijama neće se u tom vremenu održavati.

Hrvoje Odak, prof.

Ravnatelj Zdravstvenog učilišta

 [više]

Obavijest učenicima i roditeljima

Autor: Hrvoje Odak, 8. 12. 2020. 14:59

Poštovani učenici, roditelji i odgajatelji,

s obzirom da nam je sutra zadnji dan nastave on-line i da nam je epidemiološka situacija sada dobra (niti jedan razred nije u samoizolaciji) u četvrtak i petak imat ćemo organiziranu redovnu nastavu u našem Učilištu prema postojećem rasporedu. Nastavno na informacije iz medija o prelasku na on-line nastavu (od ponedjeljka do početka zimskih praznika), molim još za strpljenje – nismo još dobili službene odluke/uputstva od Grada, odnosno Ministarstva o istome. Odluka o tome doći će vjerojatno sutra pa ću vas o svemu obavijestiti.

Srdačan pozdrav,

Hrvoje Odak, prof.

Ravnatelj Zdravstvenoga učilišta

Tel. 01/555-2152

 [više]

Poziv za sudjelovanje u istraživanju „Kako smo? Život u Hrvatskoj u doba korone“

Autor: Administrator , 3. 12. 2020. 11:11

Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu provodi  istraživanje za čiju su provedbu zamolili našu podršku. U nastavku je pismo roditeljima s objašnjenjem  svrhe istraživanja i poveznicom na upitnik. Sudjelovanje je anonimno, a sudionici mogu dobiti i besplatnu psihološku podršku.

 [više]

Novo pismo ravnatelja - VAŽNO

Autor: Hrvoje Odak, 30. 11. 2020. 13:37

Poštovani i dragi svi (učenici, roditelji),

od danas, 30. studenog 2020., pa do 9. prosinca 2020. naše Učilište će organizirati nastavu po C modelu (on-line). S obzirom na situaciju u subotu navečer (4 nova razreda u samoizolaciji – ukupno 8) i na procjenu da se u ovom tjednu situacija ne može poboljšati (ali se može pogoršati) kontaktirao sam epidemiološku službu i Gradski ured za obrazovanje. Ovim putem se zahvaljujem istim tijelima jer su odmah reagirali i prihvatili moja razmišljanja i zamolbu da s on-line nastavom krenemo već od danas – da ne čekamo službene odgovore u ponedjeljak jer bi onda sve krenulo od utorka. S obzirom na situaciju poslao sam mail svim našim nastavnicima s očekivanjima za ovo vrijeme, a ovim putem šaljem i informacije, odnosno obveze učenika/roditelja za vrijeme on-line nastave.

Obaveze učenika/roditelja:

 • nastavnici će svaki dan imati obvezu na sustav „Merlin u školi“ stavljati materijale/zadatke za razrede koje taj dan imaju po rasporedu. To trebaju odraditi do 13 sati za taj dan (iznimka može biti današnji dan);
 • učenici imaju obvezu svakog dana se ulogirati na sustav „Merlin u školi“ i odrađivati postavljena traženja od svojih nastavnika i u zadanim rokovima;
 • nastavnici dio svoje nastave mogu odrađivati i u realnom vremenu (npr. preko ZOOM-a). U takvom slučaju obavezni su o istome obavijestiti svoje razrede barem jedan dan prije;
 • nastavnici imaju obvezu praćenja rada učenika – ako neki učenik ne odrađuje traženo o tome se obavještava razrednik koji kontaktira roditelje;
 • o eventualnim bolestima, odnosno nemogućnostima djeteta da prati nastavu, roditelji, kao i do sada, trebaju obavještavati svoje razrednike (isto vrijedi za situacije vezano uz COVID – ako je neki od učenika u samoizolaciji ili pozitivan).

U nadi da ćemo, kao i do sada, zajednički prebroditi ove zahtjevne dane srdačno vas pozdravljam,

Hrvoje Odak, 

ravnatelj Zdravstvenog učilišta

Tel. 01/555-2152 ili hrvoje.odak@skole.hr

 [više]

Obavijest učenicima i roditeljima

Autor: Administrator , 28. 11. 2020. 22:33

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u našem Učilištu donesena je odluka (ravnatelj, epidemiološka služba, Grad Zagreb) kako Zdravstveno učilište prelazi na model C. Dakle, nastava će se, počevši od ponedjeljka 30. 11., odvijati on-line prema uobičajenom rasporedu za taj dan. On-line nastava će trajati desetak dana, a zatim se do zimskih praznika vraćamo u učionice. Dodatne informacije objavit ćemo u ponedjeljak.

Ravnatelj Zdravstvenog učilišta

Hrvoje Odak, prof.

 [više]

Budi tolerantan

Autor: Administrator , 27. 11. 2020. 12:46

Gradski ured za obrazovanje dostavio je školama preventivno-edukativni spot "Budi tolerantan" koji je izradilo Ministarstvo unutarnjih poslova, s promemorijom i upitnikom za učenike. Spot pogledajte ne poveznici.

S ciljem izgradnje kulture dijaloga, tolerancije i nenasilja, povodom obilježavanja Međunarodnog dana tolerancije, Ministarstvo unutarnjih poslova i partneri, u sklopu preventivnog programa "Zajedno protiv govora mržnje" provodi putem digitalnih mreža preventivnu akciju "Budi tolerantan". Reci NE govoru mržnje i uključi se u akciju.

 

 [više]

Samoborček - povrat sredstava

Autor: Administrator , 24. 11. 2020. 11:08

Svi učenici koji koriste međumjesni prijevoz Samoborček mogu popunjeni obrazac za povrat sredstava donijeti u učeničku referadu, gospođi Lidiji Sertić. Obrazac (koji se nalazi i na porti škole) mora biti potpisan od strane roditelja i učenik ga je dužan donijeti u učeničku referadu do 8. prosinca kao i kopirane markice za studeni i prosinac te kopiju iskaznice sa slikom.

 [više]

Poruka ravnatelja

Autor: Administrator , 23. 11. 2020. 16:20

Dragi učenici, roditelji, odgajatelji,

želim vam prenijeti informacije u našem Učilištu vezane uz situaciju s COVID-19. S obzirom da ova dva tjedna imamo u prosjeku oko 10 pozitivnih učenika i oko 5 razreda u samoizolaciji zahvaljujem vam svima na odgovornom ponašanju, brzom javljanju situacije vašim razrednicima i pridržavanju svih uputa i preporuka.

S predsjednicom Vijeća roditelja dogovorio sam kako ćemo svim članovima Vijeća roditelja krajem svakog tjedna poslati kratki osvrt u školi s obzirom na COVID-19. Inače, svaki dan šaljemo stanje prema našem osnivaču (Grad Zagreb) kao i prema MZO. Također mi je bitno prenijeti vam kako sve odluke koje donosimo koordiniramo sa školskom liječnicom koja je dio epidemiološkog tima, odnosno sa drugim epidemiolozima koji se u datom momentu nađu u dežurstvu.

S obzirom da će ova situacija vjerojatno još duže potrajati imam potrebu ukazati vam na još dvije stvari:

 1. U izvješćima koje dobivam ponekad znam pročitati npr. kako je učenica dobila simptome u ponedjeljak, zadnji dan bila u školi u utorak, testirala se u četvrtak, a u subotu došao pozitivan nalaz. Ono što je ovdje problem jest dolazak učenika u školu dan nakon što je dobio/la prve simptome. Ovo se ne događa često, ali vas još jednom sve molim da djeca ne idu na nastavu ako im se pojave bilo kakvi simptomi koji se mogu povezati s COVID-om. Po tom pitanju vas sve skupa podsjećam i na obvezu mjerenja temperature svaki dan prije odlaska na nastavu – ako dijete ima 37.2 ili više tada ne ide u školu odnosno na vježbe izvan naše ustanove;
 2. Na molbu osnivača (Grad Zagreb) prenosim vam i njihovu dodatnu poruku. Očekuju da podsjetimo djecu/roditelje na ponašanja kada se pojedini razred nalazi u samoizolaciji. Dakle, ako je razred u samoizolaciji, svi učenici iz tog razreda vrijeme moraju provoditi u svojoj kući – bez obzira na to imaju li ili nemaju simptome odnosno jesu li ili nisu pozitivni na testu za COVID. Od ovog pravila postoji izuzetak za pojedine učenike koji nisu bili u školi u vrijeme pojave virusa, a o čemu su posebno obavješteni.

 

Mi u Učilištu ćemo i nadalje nastojati osigurati što je moguće više redovan rad i siguran boravak učenika i djelatnika u našoj školi. Slobodno nam se javite ako smatrate da bi neke stvari i mi mogli bolje ili drugačije odrađivati.

 

Srdačan pozdrav,

Hrvoje Odak, ravnatelj Zdravstvenog učilišta

 [više]

Obrazovanje odraslih - nova skupina polaznika

Autor: Administrator , 20. 11. 2020. 12:19

Raspored nastave za program prekvalifikacije za zanimanje farmaceutski tehničar kao i sve informacije vezane uz program nalaze se na poveznici

 [više]

Kamo nakon srednje škole?

Autor: Administrator , 20. 11. 2020. 09:56

U svrhu informiranja učenika završnih razreda srednjih škola o mogućnostima po završetku srednje škole Hrvatski zavod za zapošljavanje pripremio je prezentaciju koju možete preuzeti ovdje.

 [više]

Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje

Autor: Administrator , 19. 11. 2020. 16:34

U utorak, 17. studenog, predstavnici 32 razreda naše škole su zajedno s profesoricama Marijom Mikulić, Slavicom Brčić i Mašom Mayr Radonić pošli  pješice do groblja Mirogoj. Tamo su, pred spomenikom Glas hrvatske žrtve - Zid boli poslušali nekoliko riječi o patnji ljudi u Vukovarskoj bolnici i hrabrosti zdravstvenih djelatnika. Pomolili smo se za stradale u Domovinskom ratu, mnogi su zapalili svijeće.

Više o požrtvovnom radu zdravstvenih djelatnika tijekom rata možete pogledati na:

https://youtu.be/FqWNFZCzMX8

https://youtu.be/yWVDUG2agkE

Pokoj vječni daruj im Gospodine. I svjetlost vječna svijetlila njima. Amen.

 [više]

Projekt Unaprijeđenje pismenosti u ZU

Autor: Administrator , 17. 11. 2020. 13:56

Europski strukturni i investicijski fondovi na svojim su web stranicama objavili primjere EU projekata među kojima je i onaj naše škole. Od 89 projekata, 12 ih se tiče obrazovanja. Više o projektima možete saznati na poveznici strukturnifondovi.hr/eu-projekti/.

 [više]

Obavijest učenicima

Autor: Administrator , 12. 11. 2020. 15:58

Od ponedjeljka, 16. studenog 2020. učenici sanitarnog i zdravstveno-laboratorijskog usmjerenja ulazit će i izlaziti iz škole kroz gornju portu. Također, kroz gornju portu ulaze i dentalni asistenti ako počinju svoju nastavu s vježbama u kabinetu, odnosno izlaze kroz gornju portu ako završavaju s vježbama u kabinetu. Ulaz iz Mlinarske koji su učenici do sada koristili prestaje biti u uporabi.

 [više]

Društvo za komunikacijsku i medijsku kulturu

Autor: Administrator , 6. 11. 2020. 13:55

U Društvu za komunikacijsku i medijsku kulturu http://djecamedija.org/ osmišljene su zanimljive radionice za srednjoškolce. Riječ je o posebnim besplatnim radionicama - webinarima o javnom nastupu za srednjoškolce i to u sklopu projekta "Medijskom edukacijom za inkluzivnije društvo".
Ovaj projekt podupire Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i pokriva nekoliko vrlo vrijednih tema kojima je cilj osnaživanje mladih primarno za javni nastup i izradu prezentacija. Prijaviti se može svaki srednjoškolac, pa ako ste zainteresirani požurite i vidite kako do vrijednih nagrada koje ćemo podijeliti u okviru projekta! :) A i naučit ćete, dragi učenici, kako pripremiti najbolju prezentaciju, kako govoriti i nastupati u javnosti, što drugi vide na meni dok govorim...
Pogledajte o kojim se radionicama radi na poveznici:
https://djecamedija.org/2020/10/30/besplatne-online-edukacije-za-srednjoskolce-prijavi-se-i-ti/ 

Slobodno proslijedite i dalje prijateljima iz drugih škola.

Hvala i srdačan pozdrav!
Vaše Društvo za komunikaciju i medijsku kulturu

 [više]

Obavijest prijavljenim kandidatima za upis u obrazovanje odraslih

Autor: Administrator , 28. 10. 2020. 10:48

Obavijest prijavljenim kandidatima po natječaju od 15. listopada 2020. za upis u obrazovanje odraslih za zanimanje farmaceustki tehničar/tehničarka.

1. Prvi informativni sastanak održat će se u ponedjeljak, 23. studenog 2020. u amfiteatralnoj dvorani Zdravstvenog učilišta s početkom u 18:00 sati. Polaznici će dobiti informacije o programu, načinu održavanja nastave i cijeni obrazovanja. 

2. Upisi će se održati u učeničkoj referadi u sljedeće dane:

srijeda, 25. studenog 2020. od 10 do 12 sati i

četvrtak, 26. studenog 2020. od 15 do 17 sati.

Nastava počinje u četvrtak, 26. studenog 2020. u 17:30.

3. Raspored održavanja nastave bit će objavljen na web stranici Učilišta do 20. studenog 2020. 

4. U slučaju promjena oko održavanja nastave, a u svezi pandemije COVID-19, daljnji tijek bit će usklađen prema naputcima Nacionalnog stožera civilne zaštite RH kao i Ministarstva obrazovanja i znanosti. Sve obavijesti nalazit će se na mrežnoj stranici Učilišta.

Stručno-andragoški voditelj:

Vesna Vraneš, mag. pharm. 

 [više]

Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Autor: Administrator , 15. 10. 2020. 14:11

Obaviještavamo vas kako će se ovogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu zbog epidemiološke situacije održati u virtualnom okruženju od 19. do 21. studenog 2020. pod nazivom Smotr@ i pod motom Klikni s faksom! Sve detalje i nove informacije pratite uskoro na mrežnoj stranici http://smotra.unizg.hr/ koja će služiti za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata.

 [više]

Upis u program prekvalifikacije - farmaceutski tehničar/ka

Autor: Administrator , 14. 10. 2020. 16:14

Zdravstveno učilište objavljuje natječaj za upis u program prekvalifikacije za zanimanje farmaceutski tehničar/tehničarka.

Uvjete natječaja pročitajte ovdje.

Upisnica

 [više]

Rasporedi nastave

Autor: Administrator , 8. 10. 2020. 14:12

U prilozima su rasporedi za A i B smjenu:

Raspored A

Raspored B

 

 [više]

Stipendije za učenike romske nacionalne manjine

Autor: Administrator , 28. 9. 2020. 16:37

Obaviještavamo vas da je od 23. rujna 2020. do 8. listopada 2020. na web stranici Grada Zagreba objavljen Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike i studente pripadnike romske nacionalne manjine, učenicima za školsku godinu 2020./2021.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-ucenike-i-studente-pri/132551

 [više]

Samoborček - povrat sredstava

Autor: Administrator , 28. 9. 2020. 16:26

Učenici koji koriste prijevoz “Samoborček” u šk. god. 2020./21., mogu ostvariti pravo na povrat sredstava za razdoblje rujan - listopad 2020. godine.

Kako bi se spomenuto pravo ostvarilo, učenici su dužni najkasnije do 13.10.2020. u učeničku referadu donijeti:
- popunjen obrazac za povrat sredstava (u prilogu)
- preslike markica za mjesec rujan i listopad 2020.
- presliku mjesečne pokazne karte iz koje je vidljiva fotografija učenika i relacija prijevoza

Učenici prvih razreda još trebaju priložiti:
- presliku potvrde o IBAN-u i dokaz o OIB-u roditelja/staratelja učenika i potpisanu suglasnost roditelja za davanje informacija Gradskom uredu (u prilogu)

Obrazac za povrat 09-10-2020

Suglasnost roditelja

 [više]

Stipendija Grada Zagreba za izvrsnost

Autor: Administrator , 22. 9. 2020. 16:08

21. rujna 2020., na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr objavljen Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba učenicima za školsku godinu 2020./2021. https://www.zagreb.hr/natjecaj-za-dodjelu-stipendije-grada-zagreba-za-iz/161606

Rok za podnošenje molbi je 6. listopada 2020. godine.

S poštovanjem,

Ured za demografiju

 [više]

Potvrde za učenike

Autor: Administrator , 9. 9. 2020. 11:03

Učenici koji ostvaruju pravo na sufinancirani prijevoz od 75%, potvrde mogu preuzeti OVDJE.

Obrazac za ZET-ov pokaz u školskoj godini 2020./2021. možete preuzeti OVDJE. Tiskanicu broj 2 za povlašteni prijevoz učenika HŽ-om možete preuzeti OVDJE.

Potvrde o redovnom školovanju (za dječji doplatak, HZZZO, učenički servis i za sve ostalo čime se mora dokazati redovno pohađanje srednje  škole) možete preuzeti OVDJE.

 [više]

Prvi dan nastave - 7. rujna 2020.g.

Autor: Administrator , 3. 9. 2020. 14:53

Dragi učenici, dobrodošli u novu školsku godinu! 

 [više]

Riječ ravnatelja

Autor: Hrvoje Odak, 3. 9. 2020. 14:50

Dragi učenici, dragi roditelji i odgajatelji,

sve vas srdačno pozdravljam i želim svako dobro u novoj nam školskoj godini. Ne znamo što nas sve čeka, ali s vama želim podijeliti ono što znamo i što možemo primijeniti kako bi svi učenici i djelatnici bili sigurni i zdravi, a ujedno i dobili kvalitetno obrazovanje.

 [više]

Obavijest učenicima i roditeljima

Autor: Hrvoje Odak, 27. 8. 2020. 12:56

Poštovani roditelji, dragi učenici!

S obzirom na radove na sanaciji školske zgrade, epidemiološku situaciju i upute koje o organizaciji rada u novoj školskoj godini nisu još do kraja poznate, molimo vas da pratite web stranicu Zdravstvenog učilišta.

U četvrtak, 3.rujna ili, najkasnije, u petak, 4. rujna, bit će stavljena obavijest o organizaciji rada tijekom prvog tjedna nove školske godine.
 

Ravnatelj Zdravstvenog učilišta
Hrvoje Odak, prof.

 [više]

Upisi u školsku godinu 2020./2021.

Autor: Administrator , 29. 7. 2020. 13:30

Nakon provedenih upisa u novu školsku godinu, sva mjesta su popunjena i nema potrebe za provođenjem jesenskog upisnog roka. 
Kao i svake godine, interes za naša zanimanja bio je izrazito velik te smo i dalje među najpopularnijim strukovnim školama u RH.

https://www.srednja.hr/novosti/bod-presudan-upad-pogledajte-koje-skole-upisali-najbolji-osmasi-diljem-hrvatske/

 [više]

Ljetno radno vrijeme

Autor: Administrator , 17. 7. 2020. 13:36

U razdoblju od 15. srpnja do kraja kolovoza radno vrijeme Učilišta je od 9 do 14 sati. Zbog radova na sanaciji Škole nakon potresa, Škola radi u otežanim uvjetima pa molimo da za sve upite zovete na broj 01 555 21 51 ili nam se obratite na mail ured@ss-zdravstveno-uciliste-zg.skole.hr 

 [više]

Učenički dom u Opatičkoj

Autor: Administrator , 8. 7. 2020. 14:51

Već niz godina učenici naše škole čiji roditelji žive izvan Zagreba žive u Učeničkom domu Marija Jambrišak s čijim djelatnicima naša škola njeguje uspješnu suradnju. Sve informacije o upisu možete saznati na njihovoj web stranici.

 [više]

Raspored dopunskog rada

Autor: Administrator , 24. 6. 2020. 21:11

Raspored dopunskog rada možete preuzeti ovdje.

 [više]

Obavijest maturantima

Autor: Hrvoje Malić, 22. 6. 2020. 12:17

 

 

 

Dragi maturanti,

 

dvije nove obavijesti!

Kako se epidemiološka situacija u Zagrebu zadnjih dana pogoršala i kako su većina zaraženih mladi od sutra uvodimo stroža pravila prilikom ispita DM.

Prilikom dolaska u školu trebate imati masku. Masku nosite prilikom ulaska u školu do trenuta kada sjednete na svoje mjesto u učionici. Tada masku možete skinuti. Kada završite ispit ili zovete dežurnog nastavnika da dođe do vas, masku obavezno opet stavljate. Prilikom izlaska iz škole opet naravno nosite masku.

 

Zaštitne maske (platnene, kirurške, s filterima) su tu da zaštitite druge oko sebe. Rukavice vam nisu potrebne jer ćete na ulazu u školu dezinfincirati ruke. 

 

Druga promjena je vrijeme ulaska u školu. Vrijeme ulaska pomičemo za 10 minuta te je od sutra od 8:00-8:30 h.

Molim vas da budete odgovorni, slušate upute i ne grupirate ispred ili u školi

 [više]

Izmjene i dopune Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19

Autor: Administrator , 19. 6. 2020. 11:25

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad škola radi ispravljanja negativnih ocjena i "produžne" nastave. S obzirom na navedene preporuke, dopunska nastava organizirat će se u prostorima škole. Raspored održavanja dopunske nastave objavit ćemo nakon Nastavničkog vijeća 24. lipnja 2020.

 [više]

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U 1. RAZRED ŠK.GOD. 2020./21.

Autor: Administrator , 19. 6. 2020. 10:44

Natječaj o upisu učenika u 1. razrede Zdravstvenog učilišta za školsku godinu 2020./2021.

Upisi u 1. razred odvijat će se online 27. i 28. srpnja 2020. godine prema uputama naznačenim u tekstu natječaja.

VAŽNO: prema uputama u tekstu natječaja, u predmet/subject e-pošte napisati ime i prezime djeteta te priložene dokumente imenovati ispravno. U mailu navesti iz koje županije dijete dolazi i kontakt roditelja - br. telefona za najbrži kontakt. Obratite pažnju da je na upisnici naznačen samo jezik koji dijete planira učiti kao prvi strani jezik.

Učenici s teškoćama, odnosno direktno upisani učenici šalju samo upisnicu.

Na poslanu dokumentaciju za upis učenika poslat ćemo povratno mail kojim potvrđujemo primitak. 

Za program dentalni tehničari/ke neće se provjeravati ručna spretnost. 

Za sve upite možete kontaktirati pedagoginju Učilišta na mirna.saban@skole.hr

 [više]

Obavijest učenicima i roditeljima - udžbenici za šk.god. 2020./21.

Autor: Administrator , 8. 6. 2020. 13:08

Poštovani roditelji i učenici,

Grad Zagreb i naredne će školske godine osigurati udžbenike besplatne za učenike. Prema odluci Gradskog ureda za obrazovanje, učenici koji su besplatne udžbenike dobili na korištenje za šk. 2019./2020. godinu, obvezni su ih neoštećene vratiti u školu. Kako je naša škola stradala u potresu, kroz čitavo ljeto u zgradi Učilišta odvijat će se radovi te smo stoga odlučili kako ćemo povrat udžbenika organizirati krajem kolovoza ili početkom rujna kada će učenici dobiti i nove udžbenike na korištenje.

Učenici završnih razreda dužni su vratiti udžbenike prilikom preuzimanja svjedodžbi krajem lipnja. 

 [više]

Gradonačelnikovo obraćanje maturantima

Autor: Administrator , 28. 5. 2020. 07:29

U prilogu pogledajte obraćanja gradonačelnika grada Zagreba učenicima završnih razreda.

 [više]

Odluka o načinu provedbe obrane završnog rada

Autor: Administrator , 22. 5. 2020. 09:02

Na temelju čl. 56 Statuta Zdravstvenog učilišta i Preporuka za provođenje obrane završnog rada Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, ravnatelj Učilišta je donio Odluku o načinu provedbe obrane završnog rada. Odluku možete pročitati ovdje.

 [više]

"Kako smo? - Život u Hrvatskoj u doba korone"

Autor: Administrator , 19. 5. 2020. 16:23

Dragi roditelji,

Trinaest profesorica, asistentica i suradnica s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu provodi istraživanje o utjecaju pandemije na različite aspekte života građana Hrvatske. Istraživanje se zove "Kako smo? - Život u Hrvatskoj u doba korone", a znanstvenice posebno zanima kako se osjećaju i što o trenutačnoj situaciji misle roditelji i djeca školske dobi. Molimo vas da im vi i vaša djeca pomognete to saznati.

Upitniku možete pristupiti na poveznici:

https://s2survey.net/kakosmo/?q=dj1

Na prvoj stranici ankete moći ćete pročitati informacije o cijelom istraživanju. Nakon toga tražit će se Vaša suglasnost za sudjelovanje Vašeg djeteta u istraživanju jer prema Etičkom kodeksu istraživanja s djecom učenici mogu pristupiti upitniku samo uz suglasnost roditelja. Kad dijete ispuni anketu, vi ćete, ako to želite, moći pristupiti anketi za odrasle.

Osim prikupljanja podataka, ovo istraživanje uključuje i davanje psiholoških savjeta putem besplatnih webinara, o čemu će sudionici biti obaviješteni na kraju ispunjavanja ankete.

Unaprijed vam zahvaljujemo na sudjelovanju u istraživanju!


red.prof. dr.sc. Gordana Keresteš, psihologinja

 
 [više]

Obavijest maturantima - državna matura

Autor: Hrvoje Malić, 11. 5. 2020. 14:50

Dragi maturanti,

par obavijesti u vezi polaganja mature.

 

1. U linku imate novi kalendar polaganja ispita za ljetni rok DM

https://www.ncvvo.hr/kalendar-polaganja-ispita-drzavne-mature-u-sk-god-2019-2020-za-ljetni-i-jesenski-rok/

 

2. Proces polaganja ispita, ponašanja prilikom dolaska/odlaska iz škole će ove godine biti puuno drugačiji nego inače. Stoga ću organizirati zoom sastanak s vama. Satanak će biti iza 20.5., a točan datum i vrijeme ću vam naknadno javiti. Prisutnost sastanku je obavezna.

 

3. Uskoro ću predsjednicima razreda proslijediti izjavu (da nemate simptome bolesti niti da vam je propisana izolacija) koju SVI morate potpisati i zatim predsjednik razreda za cijeli razred vratiti meni mailom. Slično kao prijavnice samo online putem. SVE izjave moram imati potpisane i dostavljene do prvog ispita 8.6.

 

Ispitni koordinator prof. Malić 

 

 

 [više]

Obavijest

Autor: Administrator , 8. 5. 2020. 11:58

Poštovani,

uslijed situacije u kojoj smo se našli (COVID, potres) poslovi u Učilištu obavljaju se redovito. Svi nastavnici i organizacijske službe svoje poslove odrađuju velikom većinom od kuće. Svaki upit, zahtjev ili sl. pozivam vas dostaviti na e-mail škole ured@ss-zdravstveno-uciliste-zg.skole.hr i biti će u brzom vremenu riješen. U školi će do kraja svibnja postojati i dežurstvo od 9 do 13 sati kada je moguć i ulazak u školu ako postoji takva potreba. S obzirom da je škola zaključana molim nazvati na 555-2151 i netko će doći i otvoriti vrata. Ipak, molim da se dolasci nastoje izbjegavati jer preko 90% zahtjeva možemo riješiti preko e-mailova.

S poštovanjem,

Hrvoje Odak, ravnatelj Zdravstvenog učilišta

 [više]

Obavijest maturantima

Autor: Administrator , 30. 4. 2020. 10:45

Dragi maturanti,

bliži se trenutak polaganja ispita državne mature i upisa na visoka učilišta. Pojedine sastavnice visokih učilišta zahtijevaju Potvrdu nadležnog školskog liječnika o zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za određeni studij. 

S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju i organizaciju rada u Službi za školsku i adolescentnu medicinu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. A. Štampar", za akademsku godinu 2020./2021. potvrde će izdavati uz korištenje aplikacije http://www.terminko.hr/ . Aktivirajte Terminka, slijedite upute i dobit ćete svoj termin pregleda. Na pregled morate doći sa zaštitnom maskom. 

Služba za školsku i adolescentnu medicinu

NZZIZ "Dr. A Štampar" 

 

 [više]

Online predstavljanje škola

Autor: Administrator , 27. 4. 2020. 09:38

Portal Srednja.hr predstavio je projekt online predstavljanja škola koji olakšava učenicima završnih razreda osnovnih škola izbor oko buduće škole. Kako je naša škola predstavljena, možete pogledati ovdje.

 [više]

Poruke naših učenika

Autor: Administrator , 23. 4. 2020. 18:13

 

 [više]

Obavijest Nastavnog zavoda za javno zdravstvo

Autor: Administrator , 21. 4. 2020. 11:28

Djelatnici Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" u sklopu preventivnog programa "Jačanje kompetencija u radu s mladima" provode superviziju zainteresiranim profesorima. Supervizija omogućuje stručnjacima da iznose svoja znanja, vještine i kompetencije te da na vlastitim iskustvenim primjerima, ali i primjerima ostalih članova grupe nadalje razvijaju svoje profesionalne kompetencije. 

Nadalje, Zavod nudi mogućnost psihološke pomoći putem telefona. Na navedene brojeve mogu se djelatnicima obratiti i roditelji ukoliko imaju potrebu za razgovorom.

Detaljnije pročitajte u prilogu.

 [više]

Povrat sredstava za sufinanciranje prijevoza - Samoborček

Autor: Administrator , 14. 4. 2020. 17:07

Molim učenike Zdravstvenog učilišta koji koriste prijevoz Samoborček, da dostave popunjen obrazac za povrat sredstava za mjesec ožujak. Molim markicu i pokaz poslikati i poslati u prilogu, kao i ispunjen obrazac, na mail adresu lidija.sertic@skole.hr. Za sve nejasnoće možete zvati na broj 098/1683-900. Molimo da popunjene obrasce i sliku markice i pokaza pošaljete najkasnije do 20.04.2020.
Ukoliko ne možete otvoriti obrazac, obratite se gđi Sertić na gore navedeni mail pa će vam ga ona poslati. 
 

 [više]

Maturalna putovanja

Autor: Administrator , 14. 4. 2020. 11:42

U prilogu dostavljamo preporuku Ministarstva turizma kao i onu Ministarstva znanosti i obrazovanja o organizaciji maturalih putovanja.

Dopis 1 

Dopis 2

 [više]

Riječ ravnatelja

Autor: Administrator , 11. 4. 2020. 11:00

Dragi učenici i roditelji,

Prvo vam svima želim sretan Uskrs i da se uspijete odmoriti i prikupiti snage za ono što nam slijedi nakon proljetnih praznika (nastava u virtualnim učionicama se nastavlja od ponedjeljka, 20. travnja 2020.). Izražavam i svoje suosjećanje svima čiji su stanovi/kuće stradali u potresu, svima koji su u samoizolaciji ili imaju neke druge probleme zbog sadašnje situacije… budite u kontaktu s vašim razrednicima pa ćemo se i mi pokušati prilagoditi vašoj situaciji. 

Od 20. travnja vaši nastavnici mogu i brojčano ocjenjivati vaše uratke. Cilj je da svaki učenik do kraja nastavne godine ima po dvije ocjene (jedna je manje važna…domaća zadaća ili sl., a druga je iz složenijeg zadatka…pisani ispit ili neki složeniji rad), a ocjene koje dobivate on-line jednako su vrijedne kao i prethodne ocjene pri zaključivanju. Vaši nastavnici imaju generalne naputke koje će primjenjivati i prilagođavati konkretnoj situaciji/razredu/učeniku.

U najsloženijoj situaciji su maturanti jer trenutno nije sigurno kako će izgledati ocjenjivanje vaših vježbi, kako će izgledati obrana završnog rada kao ni da li ćete (i kada i kako) izlaziti na ispite Državne mature. I Ministarstvo i Agencija za strukovno obrazovanje, a i vaši nastavnici struke, intenzivno rade na rješavanju tih pitanja i uskoro ćete imati nove informacije.

Što se tiče potresa i naše zgrade vjerojatno imate prve informacije kako je naša zgrada stradala u potresu. Zaključak je kako je jedan manji dio škole zatvoren pa, ako nastava redovna i krene, u tom dijelu se neće moći održavati. Ipak, ono što je dobro jest da ćemo se već nekako snaći. Kada (i ako) stručni stožer, odnosno ministrica objavi da redovna nastava u školama kreće mi ćemo biti spremni i nastava će odmah i krenuti. Veseli me i činjenica kako su u školi već bile dvije ekipe statičara i kako je naš osnivač (Grad Zagreb) ozbiljno shvatio situaciju – do 1. rujna odradit ćemo sve potrebno kako bismo u novoj školskoj godini krenuli s normalnom nastavom u cijeloj našoj zgradi.

Još jednom Vas sve srdačno pozdravljam i želim svako dobro!

Hrvoje Odak, ravnatelj Zdravstvenog učilišta

 [više]

Prijava završnog rada

Autor: Administrator , 6. 4. 2020. 16:03

U prilogu su prijavnice za izradu i obranu završnog rada. Učenici ispunjene prijavnice dostavljaju sa svoje AAi adrese na mail lidija.sertic@skole.hr. Prijavnice inače sadržavaju potpis učenika, ali sada, umjesto potpisa, učenici upisuju svoj OIB. 

Za eventualne poteškoće kod prijave ili pitanja u vezi sa završnim radom, obratite se na istu e-adresu. Za sada još ne znamo kada će se i na koji način izvoditi obrana završnog rada. Dodatne upute objavit ćemo naknadno.

 

PRIJAVNICA

 [više]

Motivacija za učenje

Autor: Administrator , 1. 4. 2020. 21:33

Ponekad nam svima manjka, a vjerojatno se to događa i u ovim  
virtualnim vremenima...  Pogledajte prezentaciju koju je pripremila  
psihologinja Zdravstvenog učilišta Zlatka Kozjak Mikić.

Prezentaciju pogledajte u privitku.

 

 [više]

Obavijest

Autor: Administrator , 23. 3. 2020. 21:05

Od utorka, 24. ožujka 2020., Zdravstveno učilište je zatvoreno i do daljnjega neće raditi sa strankama.

 [više]

Obavijest učenicima i roditeljima

Autor: Administrator , 19. 3. 2020. 16:03

Dragi učenici, dragi roditelji,
ukoliko imate pitanja za pedagoginju ili psihologinju škole, možete nam se obratiti putem e-maila:
pedagoginja: mirna.saban@skole.hr
 
Predlažemo i da pročitate članak  Kriza zvana COVID-19 i kako se snaći u njoj, uz suglasnost autorice,  mr.sc. Ane Ivaković, školske psihologinje IX. gimnazije iz Zagreba. Članak se nalazi na poveznici  http://bit.ly/covid-19kriza. Kolegica na jednostavan i razumljiv način govori o situaciji koja ima i elemente psihološke krize te nudi neke ideje za samopomoć.
 [više]

Učenje na daljinu

Autor: Administrator , 16. 3. 2020. 13:44

Od ponedjeljka, 16.ožujka 2020., u Zdravstvenom učilištu, kao i u ostatku Hrvatske, provodit će se nastava na daljinu. Naša će škola provoditi nastavu na platformi  Merlin u školi u koju se prijavljujemo našim e-adresama skole.hr. Većina nastavnika će svoje prve materijale početi stavljati od srijede, 18. ožujka.

Do sada su svi razrednici oformili svoje virtualne učionice i upisali učenike u iste. Nakon prijave u sustav, učeniku bi u izborniku Moji e-kolegiji trebao biti vidljiv njegov razred. Nastava će se odvijati prema našem školskom rasporedu za svaki dan u tjednu. Nastavnici će redovno stavljati materijale za učenike, dinamikom kojom će ih AZOO i ASOO objavljivati (nastojat ćemo objavljivati materijale do 14:00 za taj dan).

Učenici se svaki dan trebaju prijaviti, odnosno ući u virtualnu učionicu – pristupanje se evidentira u sustavu. Neprijavljivanje u sustav smatra se izostankom s nastave koji je roditelj dužan opravdati. Potrebno je izvršavati aktivnosti u virtualnim učionicama, ali nije važno inzistirati na realnom vremenu. Aktivnosti se mogu izvršavati tijekom dana (ili u slijedećim danima ako je takva uputa od nastavnika) posebno što se mogu očekivati  teškoća u pristupu sustavu zbog njegove preopterećenosti.  Pored toga, često nekoliko školske djece dijeli jedno računalo u istom kućanstvu. Učenici završnih razreda mogu pratiti i program na Sportskoj televiziji u terminu 12:45 do 14 sati.

Učitelji i nastavnici trebat će aktivirati učenike, davati im zadatke, poticati ih na rad i okupljati u virtualne učionice. Tijekom nadolazeća dva tjedna, nema ocjenjivanja, odnosno, vrednovanja naučenoga.

Podsjećam učenike na primjerene oblike ponašanja u virtualnom okruženju. To znači da vrijede ista pravila ponašanja i ophođenja kao i u uobičajenoj učionici.

U  ovome razdoblju želimo svima puno strpljenja i sreće.

Ravnatelj Učilišta:

Hrvoje Odak, prof.

 [više]

Obavijest učenicima i roditeljima

Autor: Administrator , 13. 3. 2020. 15:53

Poštovani učenici i roditelji,

prema trenutnim informacijama iz nadležnog Ministarstva prekida se neposredna nastava od ponedjeljka 16. ožujka. 

Za učenike Učilišta bit će organizirana virtualna nastava preko platforme za udaljeno učenje Merlin u školi. Svakom razredu dodijeljena je virtualna učionica kojoj učenici pristupaju putem svog AAI identiteta i lozinke koju su im dodijelili njihovi razrednici. O tome su učenici ranije obaviješteni, a ukoliko neki učenik ima problema sa pristupom može se obratiti administratoru na mail uciliste.info@gmail.com.

Molimo za razumijevanje učenike i roditelje ukoliko stvari neće funkcionirati najbolje od samog početka.

Ravnatelj Zdravstvenog učilišta:

Hrvoje Odak, prof.

 [više]

Nastava u Učilištu

Autor: Administrator , 13. 3. 2020. 10:36

Danas se nastava u Zdravstvenom učilištu i dalje se odvija normalno. Higijensko-epidemiološka situacija je pod kontrolom. U kontaktu smo s nadležnim institucijama i sve nove informacije objavljivat ćemo pravovremeno na web stranici škole. 

Učenici su dužni danas do kraja dana sa svojim AAI identitetom prijaviti se u Merlin u školi kako bismo ih mogli upisati u virtualne učionice.

 [više]

Šimićevi susreti 2020.

Autor: Administrator , 10. 3. 2020. 14:19

Organizacijski odbor 57. Šimićevih susreta 2020. godine raspisuje natječaje za literarne i likovne radove učenika i studenata. Pozivaju se učenici srednjih škola da svojim literarnim i/ili likovnim radovima sudjeluju na ovoj hvalevrijednoj manifestaciji.

Rok za dostavu literarnih radova na Natječaj za najbolje pjesničke radove mladih pjesnika je 6. travnja 2020. godine.

Rok za dostavu likovnih radova na Natječaj za najbolje radove mladih likovnih umjetnika do navršenih 18  godina je 15. travnja 2020.godine.

NATJEČAJ - mladi pjesnici

NATJEČAJ - likovni radovi

 [više]

Međužupanijsko natjecanje WorldSkills Croatia za fizioterapeutske tehničare

Autor: Administrator , 9. 3. 2020. 12:00

U petak, 6. ožujka, naša je škola imala čast biti domaćin Međužupanijskog natjecanja WorldSkills Croatia u disciplini fizoterapeutska skrb.

Naša učenica Ines Ćosić, pod vodstvom mentorice Slavice Brčić osvojila je prvo mjesto i plasirala se na Državno natjecanje za učenike strukovnih škola WorldSkills Croatia 2020. Uz našu školu kao domaćina, u natjecanju su sudjelovali najbolji učenici završnih razreda smjera fizioterapeutski tehničar iz Šibenika, Rovinja, Zagreba i Rijeke. 

 

 [više]

Vijeće roditelja - 12. ožujka 2020.

Autor: Administrator , 6. 3. 2020. 12:30

U skladu s preporukom Grada Zagreba, u četvrtak, 12. ožujka 2020., u 17:30 sati održat će se Vijeće roditelja u Zdravstvenom učilištu. Sastanku se mogu odazvati i roditelji koji nisu predstavnici svojih razreda. Tema sastanka bit će sanitarno-higijenski uvjeti u školi te preventivne mjere koje se poduzimaju u cilju zaštite od bolesti i smanjenja zdravstvenih rizika. 

U Učilištu pratimo informacije i preporuke koje dolaze iz Ministarstva zdravstva, Ministarstva znanosti i obrazovanja kao i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i u tom smislu donosimo, i dalje ćemo donositi naše odluke. Trenutno se sva nastava u Učilištu kao i u domovima zdravlja, poliklinikama i bolnicama odvija normalno. Također želim ovdje napomenuti kako planiramo u sljedećih nekoliko godina obnoviti naše sanitarne prostore (kroz projekt Regionalnih centara kompetentnosti), ali je higijenska situacija u njima i sada zadovoljavajuća - oni se redovito čiste, a u svakom postoji i tekući sapun i papir za učenike.

Ravnatelj Zdravstvenog učilišta

Hrvoje Odak, prof.

 [više]

Mjere prevencije - corona virus

Autor: Administrator , 27. 2. 2020. 19:36

Na stranicama Gradskog ureda za obrazovanje objavljen je link na stranicu Ministarstva zdravstva s opisanim mjerama prevencije vezanim uz corona virus:

https://zdravlje.gov.hr/corona-virus-i-mjere-prevencije/4952

Uz navedeno, upućujemo vas i da pratite informacije i preporuke nadležnih tijela – Ministarstva zdravstva, Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

 [više]

Riječ ravnatelja - Zašto upisati dijete u Zdravstveno učilište

Autor: Hrvoje Odak, 20. 2. 2020. 12:55

Prošli tjedan u našem je Učilištu bio novinar iz Školskih novina (članak o našoj školi na tri stranice trebao bi biti objavljen slijedeći tjedan) pa smo bili u prilici malo posložiti stvari, prikupiti informacije odnosno podsjetiti se na neke stvari koje su dobre u našoj školi. Naravno, ima i stvari u kojima nismo tako dobri, odnosno na kojima trebamo dalje raditi, kao i mnogo drugih dobrih stvari koje ovdje neću posebno isticati.

 [više]

Komunikacija s adolescentom

Autor: Administrator , 14. 2. 2020. 12:19

U suradnji s Psihološkim centrom Tesa, ove smo godine sudjelovali u projektu Za zdravo odrastanje mladih.  

 [više]

Preventivne aktivnosti Učilišta

Autor: Administrator , 6. 2. 2020. 17:57

U prošlom broju Farmaceutskog glasnika, kao i u glasilu Farmaceutski tahničar, izašao je članak naših kolegica Dragice Begić i Zlatke Kozjak Mikić, kojeg ovdje možete pročitati u cijelosti. Rezultati istraživanja pokazuju značajno smanjenje korištenja psihoaktivnih tvati među našim učenicima. Vjerujemo da to ukazuje kako sve preventivne aktivnosti koje ogidnama provodimo u Učilištu pozitivno utječu na ponašanje mladih. 

 [više]

Dar Kući sv. Josipa

Autor: Administrator , 30. 1. 2020. 16:19

Ove godine zbog odrade nastave nismo organizirali naš tradicionalni Božićni sajam, ali nismo htjeli odustati od naše humanitarne akcije pa smo po razredima skupljali novčane priloge za Kuću svetog Josipa. Također, svatko od vas imao je priliku u kutije pored školskih jaslica staviti neki dar za štićenike Kuće. Hvala vam što ste se odazvali pozivu na tu humanitarnu akciju.

 

 [više]

Povrat sredstava učenicima - Samoborček

Autor: Administrator , 28. 1. 2020. 14:41

Učenici koji trebaju ostvariti povrat sredstava za sufinanciranje troškova prijevoza, a koriste prijevoz prijevoznika Samoborček d.o.o. u razdoblju siječanj-veljača, trebaju u učeničku referadu donijeti sljedeću dokumentaciju:

- popunjeni obrazac za povrat sredstava (koji mogu preuzeti i u porti škole);

- preslike markica za siječanj i veljaču. 

Ostalu dokumentaciju nije potrebno ponovno prilagati osim u slučaju promjene računa na koji se novac uplaćuje. Obrazac mora biti potpisan od strane roditelja, a svu dokumentaciju učenici su dužni donijeti u  učeničku službu, gđi Lidiji Sertić, do 12. veljače 2020

 [više]

Preporuke Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „dr. Andrija Štampar“.

Autor: Administrator , 17. 1. 2020. 13:00

S obzirom da su djeca jedna od osjetljivijih skupina građana, želimo naglasiti da nije zabranjen boravak na otvorenom prostoru. Zbog prekoračenih vrijednosti lebdećih čestica, koje su uobičajene za ovo doba godine, date su preventivne preporuke za smanjenje eventualnih rizika po zdravlje. Preporučuje se izbjegavanje dugotrajnijeg boravka na otvorenom.

Zdravstvene preventivne preporuke izdaju se i u slučajevima povišenih vrijednosti UV indeksa, niskih i visokih temperatura zraka, nepovoljnih biometeoroloških prilika te povišenih koncentracija alergene peludi u zraku u svrhu informiranja građana, kako bi svoje dnevne aktivnosti prilagodili trenutnim uvjetima okoliša.

 

U slučaju potrebe za dodatnim postupanjem, upute se objavljuju na mrežnim stranicama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ (www.stampar.hr) i Grada Zagreba (www.zagreb.hr).

 [više]

Natječaj za prijem u radni odnos

Autor: Administrator , 16. 1. 2020. 16:40

16. siječnja 2020. ravnatelj Zdravstvenog učilišta objavljuje natječaj za prijem u radni odnos za:

- profesor stručnih predmeta, dr. medicine.

Detalje natječaja možete pročitati ovdje.

 [više]

Preventivne aktivnosti Učilišta

Autor: Administrator , 8. 1. 2020. 11:28

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. A. Štampar“ objavio je natječaj na temu „Škola bez droge - grad bez droge“ u koji su se uključile i naše učenice.  

 [više]

Nadoknada nastave

Autor: Administrator , 13. 12. 2019. 12:31

Poštovani roditelji i učenici,

prvo vam se želim svima zahvaliti na razumijevanju koje ste pokazali za vrijeme štrajka zaposlenika u našem Učilištu. Nisam dobio niti jedan neugodan poziv, e-mail ili slično što mi govori da ste imali puno strpljenja i poštovanja za situaciju u kojoj smo se našli. Od 16 dana štrajka u našoj školi 14 dana se djelomično radilo, a normalno je tekla i redovna nastava (vježbe) po domovima zdravlja, bolnicama i u Poliklinici u Perkovčevoj. Većina učenika se pojavljivala na zakazanoj nastavi, a za koju su djeca često saznavala tek u zadnji čas - nije bilo jednostavno se pripremati za tu nastavu jer uglavnom nije bila vezana za njihov uobičajeni raspored.

Upravo zahvaljujući najviše vama u nadoknadi koju planiramo nećemo u drugom polugodištu trebati raditi subotama, a učenici će imati i proljetne praznike kako je i planirano Godišnjim planom i programom rada Učilišta. Ipak, zbog nadoknade nastavnih dana i izgubljenih nastavnih sati donijeli smo sljedeće odluke:

 1. NASTAVNE DANE KOJE SMO GODIŠNJIM PLANOM PLANIRALI KAO NENASTAVNE, ODRADIT ĆEMO KAO NASTAVNE DANE
 • spajanje ponedjeljka, 7. listopada 2019., odrađujemo u subotu 14. prosinca 2019.;
 • „Božićni sajam“ koji se trebao održati 17. prosinca 2019. smo otkazali – to će biti redoviti nastavni dan;
 • otkazali smo i proslavu „Dana škole“ koja je trebala biti nenastavni radni dan, 7. travnja 2020.;
 • također, 12. lipnja 2020., planirali smo kao nenastavni dan što nećemo moći ostvariti.
 1. ZIMSKI PRAZNICI
 • zimski praznici će za većinu učenika trajati dva tjedna, i za njih će nastava započeti 7. siječnja 2020.
 • za razrede koji su za vrijeme štrajka dolazili u 7 ili više navrata, a da je bilo više od 50%  učenika na nastavi, zimski praznici traju tri tjedna. Dakle, 1E, 2A/ZLT, 3B/FARM, 3D i 4A/ZLT neće imati nastavu u trećem tjednu zimskih praznika (7. - 10. siječnja)
 • u tom tjednu naglasak će nam biti na nadoknadi nastavnih sati pa će se složiti novi raspored o kojem će učenici biti obaviješteni putem WEB stranice Učilišta ili će ih o istom obavijestiti njihovi razrednici.
 • treći tjedan zimskih praznika neće biti nastave kod vanjskih suradnika (koji su radili tijekom štrajka), neće biti nastave po bolnicama, domovima zdravlja…te nastave iz TZK.
 1. PRODUŽETAK NASTAVNE GODINE
 • odlukom Gradskog ureda nastava se produžava na jednak način za sve srednje škole u Gradu Zagrebu. Za učenike četvrtih razreda će biti produžena 4 dana i završava 28. svibnja 2020., a za učenike prvih, drugih i trećih razreda bit će produžena 2 dana te završava 19. lipanj 2020.

I na kraju, oko svega napisanog, odluku će još morati potvrditi Školski odbor tako da ostavljam malu mogućnost promjene svega napisanog (ne isključujem tu ni mogućnost novih naputaka iz našeg resornog Ministarstva ili Gradskog ureda koje bi još mogle promijeniti gore napisano).

Srdačno vas sve pozdravljam i želim sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Hrvoje Odak, ravnatelj Zdravstvenog učilišta

 [više]

Večer matematike

Autor: Administrator , 9. 12. 2019. 09:21

 [više]

Obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a

Autor: Administrator , 4. 12. 2019. 09:24

Povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS–a učenice 4.e razreda smjera medicinskih kozmetičarki posjetile su javnozdravstvenu akciju pod nazivom Moja stvar na Trgu Petra Preradovića u organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za zdravstvo u suradnji s Hrvatskom udrugom za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa. Učenice su sudjelovale u  aktivnostima za učenike zagrebačkih srednjih škola i  informirale se o važnosti prevencije i zaštite cjelokupnog spolnog i reproduktivnog zdravlja, ali i ranog dijagnosticiranja i liječenja spolno prenosivih infekcija.

Učenici 4.d razreda smjera fizioterapeutskih tehničara/tehničarki izradili su plakate koje su izvjesili u prostorima škole.

Više na https://huhiv.hr/javnozdravstvenom-akcijom-moja-stvar-obiljezen-svjetski-dan-aids-a/

Priredila: Kleofina Butući, dr . med.

 [više]

Zdravstveno učilište na Erasmus+ seminaru u Irskoj

Autor: Administrator , 18. 11. 2019. 10:24

Zdravstveno učilište sudjelovalo je na Erasmus+ seminaru  „Meaningful Guidance for Adults and Young People: Developing and Managing Career Resilience in Adult and Vocational Education and Training“ .

 [više]

OBILJEŽAVANJE DANA SJEĆANJA NA ŽRTVE VUKOVARA

Autor: Hrvoje Malić, 16. 11. 2019. 12:58

Pozivamo predstavnika svakog razreda (predstavnika Vijeća učenika ili predsjednika razreda) u predvorje škole u ponedjeljak 18. studenog 2019. u 13:10 kako bismo u pratnji profesora Marije Mikulić i Maše Mayr Radonić krenuli prema Mirogoju gdje ćemo upaliti svijeće i položiti cvijeće na spomeniku Glas hrvatske žrtve - Zidu boli u spomen na poginule branitelje.

 

 

                                                                                      UPRAVA UČILIŠTA

 

 [više]

Dan kruha i zahvala za plodove zemlje

Autor: Administrator , 21. 10. 2019. 09:08

U petak, 11. listopada profesori i učenici naše škole skupili su punu košaru pekarskih proizvoda. Velečasni Ivan Lastovčić, župnik obližnje župe svetog Ivana Krstitelja, došao je blagosloviti kruh i školu. Nakon blagoslova, učenici su odnijeli kruh u pučku kuhinju franjevačkog samostana na Kaptolu gdje je bio podijeljen potrebitima. Župniku je iskazana dobrodošlica domjenkom u zbornici gdje se zadržao u razgovoru s
profesorima i ravnateljem.

 [više]

Tjedan sporta u Zdravstvenom učilištu

Autor: Administrator , 14. 10. 2019. 13:05

U Europskom Tjednu sporta, koji je započeo s prvim danima jeseni, imali smo gošće iz Italije i Ukrajine na nastavi tjelesne i zdravstvene kulture u 4. razredu fizioterapeutskih tehničara. Gošće su provele aktivnosti u dogovoru s profesoricom Andrejom Matasić- Maljković.

Valeria i Oksana volonterke su Udruge Ocean znanja, a s našim su učenicama provele dvije igre loptom, popularne u Francuskoj („La Tomate“) i Danskoj („Stanto“).  Više o  međunarodnim igrama loptom možete naći na stranici http://recallgames.com/.

U drugom dijelu  sata održana je radionica Zumbe, koja je završila zajednički otplesanom koreografijom, uz puno zabave i smijeha. Djelić atmosfere možete vidjeti na fotografijama.

Zlatka Kozjak Mikić

 [više]

15. Sajam stipendija

Autor: Administrator , 11. 10. 2019. 12:19

U utorak, 15. listopada 2019. od 10 do 15 sati, u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, održat će se 15. Sajam stipendija. Na ovogodišnjem Sajmu, uz izlagače iz zemlje-partnera Rusije, predstavit će se više od 50 hrvatskih i inozemnih sveučilišta, veleučilišta, državne institucije i zaklade koje predstavljaju svoje programe i stipendije. Na Sajmu svi će moći pronaći korisne informacije o različitim vrstama stipendiranja.

 [više]

Termini održavanja dodatne nastave

Autor: Administrator , 11. 10. 2019. 08:52

Predmet Nastavnik Vrijeme održavanja
Matematika A D. Zorić Cvetnić A: pon i pet 19:00-20:30
Matematika B M. Šnajder

A: pon i pet 11:30-12:15

B: pon 14:50-16:30

Biologija M. Mayr Radonić A: uto i sri 19:00-20:30
Kemija P. Eterović

A: pet 10:40-12:15

B: čet 14:50-16:30

Njemački jezik A G. Ćalić

A: uto 11:30-12:15

B: pet 16:40-17:25

Njemački jezik B G. Ćalić A: pon 9:50-11:25
Engleski jezik A S. Bohucki B: pon 15:50-17:25
Engleski jezik A L. Srzentić

A: čet 11:30-12:15

B: čet 14:50-15:35

Engleski jezik A M. Pal

A: sri 7:15-8:00

B: čet 7:15-8:00

Engleski jezik B D. Tariba

A: pet 19:10-19:55

B: uto 15:40-16:25

Psihologija V. Hustnjak sub 9:00-12:00
Fizika T. Roginić A: pon 10:40-12:15

 

 [više]

Termini održavanja fakultativne nastave

Autor: Administrator , 9. 10. 2019. 13:56

Predmet Nastavnik Vrijeme održavanja
Njemački za Engleze, 1.razred G. Ćalić

A: čet 14:00-15:35

B: čet 11:30-13:05

Njemački za Engleze, 2.razred G. Ćalić

A: pet 13:10-14:45

B. sri 14:50-16:35

Njemački za Engleze, 3. razred G. Ćalić

A: uto 14:15:35

B: uto 11:30-13:05

Njemački za Engleze, 4. razred G. Ćalić A: sri 9:50-12:15
Znanost o okolišu, 2. razred H. Malić po dogovoru
Primijenjena biologija, 3. razred M. Mayr Radonić

A: pon 7:15-8:00; čet 7:15-8:00

B: pon 19:00-20:30; čet 19:00-20:30 

Fizikalna kemija, 3. razred A. Erak

A: čet 7:10-8:00

B: čet 19:10-21:00

Fizika, 3. razred T. Roginić

A: uto 14:00-15:35

B: uto 11:30-13:05

Matematika, 3. razred D. Kolarić

A: sri 7:00-8:15 (1.gr.); čet 14:00-15:30 (2.gr.)

B: sri 19:00-20:30 (1.gr.); čet 19:00-20:30 (2.gr)

 

 [više]

Stipendije Grada Zagreba

Autor: Administrator , 9. 10. 2019. 13:50

U petak, 4. listopada 2019., na web stranici Grada Zagreba objavljeni su:

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za izvrsnost za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-izvrsnost/126567

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike i studente pripadnike romske nacionalne manjine učenicima za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-ucenike-i-studente-pri/132551

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendije/126488

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za medicinske sestre / tehničare opće njege za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-ucenike-koji-se-obrazu/150106

U prilogu svakog natječaja nalazi se i obrazac molbe.

 [više]

Roditeljski sastanci za učenike prvih razreda

Autor: Administrator , 18. 9. 2019. 12:06

Poštovani roditelji učenika prvih razreda,

roditeljski sastanci održat će se: 

25. rujna 2019. (srijeda) u 17.40 sati u Amfiteatru za smjerove:

medicinska kozmetičarka, dentalni asistent, 1. a farmaceutski tehničar i 1. b farmaceutski tehničar

i

26. rujna 2019. (četvrtak) u 17.40 sati u Amfiteatru za smjerove: 

zdravstveno - laboratorijski tehničar, sanitarni tehničar, dentalni tehničar i fizioterapeutski tehničar.

 

Zajednički dio sastanka trajat će najviše  45 min, roditeljima će se kratko obratiti ravnatelj, pedagoginja i psihologinja.  Nakon toga, razrednici će povesti roditelje na roditeljske sastanke po razredima.

 

 [više]

Prvi dan nastave - 09. rujna 2019.

Autor: Administrator , 29. 8. 2019. 12:16

Dragi učenici, dobrodošli u novu školsku godinu! Prvi dan škole vidimo se prema sljedećem rasporedu:

Učenici drugih razreda dolaze u 9 sati.

Učenici trećih razreda dolaze u školu u 10 sati.

Učenici četvrtih razreda  dolaze u školu u 11 sati.

 

Učenici prvih razreda dolaze u školu u različito vrijeme ovisno o upisanom programu.

Razrednici će dočekati učenike ispred škole i odvesti u amfiteatar, nakon kojeg odlaze sa svojim razrednicima u pripadajuće učionice:

Farmaceutski tehničari i medicinske kozmetičarke: svi dolaze u 12 sati.

Dentalni tehničari i dentalni asistenti: svi dolaze u 13 sati.

Fizioterapeutski tehničari, zdravstveno-laboratorijski tehničari i sanitarni tehničari: svi dolaze u 14 sati.

Molimo učenike da ponesu ruksake ili torbe pošto će prvi dan škole preuzeti udžbenike za ovu školsku godinu.

Prvi tjedan nastava se odvija u A smjeni kada su 1. i 3. razredi ujutro, a 2. i 4. popodne.

Ravnatelj Zdravstvenog učilišta

Hrvoje Odak, prof.

 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Kalendar
« Studeni 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Raspored zvona
 
 

1. i 3. u A smjeni,

2. i 4. u B smjeni

1. sat 8:00 - 8:40
2. sat 8:45 - 9:25
VELIKI ODMOR - 15 min
3. sat 9:40 - 10:20
4. sat 10:25 - 11:05
5. sat 11:10 - 11:50
6. sat 11:55 - 12:35
7. / 0. sat 12.40 - 13:20
1. sat 13:25 - 14:05
2. sat 14:10 - 14:50
VELIKI ODMOR - 15 min
3. sat 15:05 - 15:45
4. sat 15:50 - 16:30
5. sat 16:35 - 17:15
6. sat 17:20 - 18:00

2. i 4. u  A smjeni,

1. i 3. u B smjeni

 

1. sat 8:00 - 8:45
2. sat 8:50 - 9:35
VELIKI ODMOR - 15 min
3. sat 9:50 - 10:35
4. sat 10:40 - 11:25
5. sat 11:30 - 12:15
6. sat 12:20 - 13:05
7./0. sat 13:10 - 13:55
1. sat 14:00 - 14:45
2. sat 14:50- 15:35
VELIKI ODMOR - 15 min
3. sat 15:50 - 16:35
4. sat 16:40 - 17:25
5. sat 17:30 - 18:15
6. sat 18:20 - 19:05

Poštovani roditelji, na našu web stranicu običavamo stavljati bilješke o aktivnostima koje provodimo popraćene fotografijama  naših učenika.  Ukoliko među vama ima roditelja koji ne žele da fotografija njihove djece bude u tom kontekstu objavljena, najljepše molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i o tome nas izvijestite. Uprava  Zdravstvenog učilišta, 25.9.2013.

Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 11. 2012.

Ukupno: 1157123
Ovaj mjesec: 11697
Ovaj tjedan: 129
CMS za škole logo
Zdravstveno učilište Zagreb / Medvedgradska 55, HR-10000 Zagreb / ss-zdravstveno-uciliste-zg.skole.hr / ured@ss-zdravstveno-uciliste-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju